35 Jaar!
Vijfendertig jaar H41. Dat is 35 jaar gastvrijheid in "de huiskamer van Wageningen". Gasten die al meerdere decennia naar ons toekomen.
Wie weet kwam u er al met uw eerste liefde. Of met uw tweede, of met uw kinderen. En wie weet nu wel met uw kleinkinderen...

DIt jubileum betekent ook 35 jaar genieten van bekende gerechten, want dat vinden onze gasten fijn. Met het maandmenu variëren we uiteraard, maar de klassiekers op de kaart zullen altijd blijven.

De komende maanden gaan we dit jubileum vieren. Met aanbiedingen en met een speciale actie op Facebook. Houdt onze pagina in de gaten en reageer.

Overigens zijn wij nog steeds op zoek naar leuke foto's, oude rekeningen of andere zaken die u heeft over H41. Zou u die willen mailen, appen of sturen naar ons? Wij zorgen voor een mooi plekje op onze website en in de sociale media.

  Oude foto's


Laatste personeelsfeestje huidig personeel.Sleuteloverdracht van Nico aan Henko 2001.Oude terras van voor de nieuwbouw Bassecour.Gebouw naast oude terras van Pieter Roza.Officiële opening oude terras overkant Herenstraat.Een van de eerste en vele optredens in H41.De allereerste advertentie.Restaurant in de oude bovenzaal.Een van de eerste foto's van de nieuwe voorgevel.
 
Copyright 2018 , Eetafé H41  |  Realisatie: van der Waal Website Design  |  Inloggen